Screenshot 2020 09 16 at 9.18.10 AM

paraqesë

Akademia DreamGalaxy kuron dhe shpërndan mediat arsimore autentike dhe gjithëpërfshirëse dhe kërkon partnerë të medias dhe përmbajtjes si ju. Ne ofrojmë sa vijon:

Shpërndarje globale jo ekskluzive në internet, celular, Chromebooks dhe televizorë të mençur me një pjesë 80% të të ardhurave (80:20) për partnerët e përmbajtjes.

Pult në kohë reale për numrat e angazhimit të përdoruesve sipas qytetit, vendit dhe rajonit.

Submit Tani

Mediat sociale, buletini, promovimet e internetit dhe aplikacioneve si përmbajtje të paraqitur.

Submit Tani

$5.99/muaj abonimet në shtëpi ose licencat vjetore të shkollës $2,400/vit.

Submit Tani

Për t'iu dorëzuar aplikacionit tonë celular, tabletë, Chromebook dhe SmartTV, ju lutemi përdorni butonat e mësipërm dhe “Submit Now”. Për të paraqitur për streaming faqe interneti, ju lutemi email files, mbuluar imazhe, dhe përmbledhje në dream@thepearldream.com nëpërmjet WeTransfer.com, Google Drive, DropBox, ose shërbime të tjera për ndarjen e skedarëve si dosje zip dhe ne do të krijojmë një listë/faqe web për mediat tuaja.

Shkarko tani

Rreth DreamGalaxy